Elcigg startpaket för dig som vill sluta röka

Nu är den äntligen här, en elcigg som du kan lita på. Ecocig.se har nu lanserat sin tredje version e-cigaretter. Detta är ett startpaket som alla kan använda. Och att handla detta från deras webbshop är superenkelt och är både billigt pris och går snabbt. Dom levererar paketet på mindre än 2 dagar efter du lagt din beställning från hemsidan.

Elcigg är bra för hälsan

I en studie som den Engelska myndigheten som verkar som motsvarigheten till läkemedelsverket och folkhälsomyndigheten nyligen publicerades. Så fastslogs det att en e cigg är 95% mindre farlig än en vanlig cigarett. Det kallar jag för bra resultat och bäddar för att fler verkligen borde börja använda elcigg för att sluta röka.

Elcigg
E-juice med smak av citron finns det?

Ja, men självklart finns det det. Jag röker själv på en e-juice som Ecocig säljer som heter ”Delizia Citron” och är helt underbar. Det är en blandning mellan cupcake och citron. Det är en så kallad ”Shortfill” och betyder att smaken kommer i en 60 milliliters flaska. Som inte är fylld ända upp och utan nikotin. Nikotinet köper du till på sidan om och sedan häller du i nikotinet om du nu vill ha det.

Det finns självklart massor av andra smaker, jo faktiskt tusentals av olika e-juice smaker. Mina favoriter är helt klart Mango, Tobak och citron, menthol är också gott. Men om jag måste välja en favorit så är det just Ecocig´s Delizia Citron.

Använda din Elcigg

Att använda och röka på sin e-cigg är faktiskt lättare än man tror. Det är bara ladda batteriet och sedan fylla på med E-juice. Och sedan den smak man önskar sedan kan man puffa och blossa.

Elcigg

Så kasta bort den vanliga cigaretten och bli en nyttigare människa. Genom att köpa elcigg hos ecocig så kommer du både få bättre kondition och en bättre hälsa.